Warme Stad Genk zet nieuwe jaar feestelijk in op 31 januari

Warme Stad Genk zet het nieuwe jaar feestelijk in met een Warm Aperitief op 31 januari. Genk maakt van de gelegenheid gebruik om Genkenaars te laten kennismaken met Warme Stad Genk. Met ‘Warme Stad Genk’ wil Stad Genk, samen met haar lokale partners inzetten op een sterk geestelijk gezondheidsbeleid voor kinderen en jongeren.

Het project richt zich naar alle kinderen en jongeren, en organisaties die hiermee samenwerken omdat het voor iedereen belangrijk is om zich goed in zijn vel te (blijven) voelen. Mascotte van de Warme Stad is Warme William, die officieel zal voorgesteld worden op een ‘Warme receptie’ voor alle partners die zich elke dag inzetten voor kinderen en jongeren in de stad.

De receptie wordt voorafgegaan door een academische zitting met als sprekers Jan Toye, bezieler van Warme Steden, burgemeester Wim Dries, de voorzitter van het OCMW Ria Grondelaers en schepen Geert Swartenbroekx. Eva Helmer van Logo Limburg zal het actieplan Warme Stad Genk toelichten.

‘Warme Stad’ loopt tot eind 2019 en wordt ondersteund door het Fonds Ga voor Geluk, VIGeZ, deVlaamse Logo’s en LUCAS KULeuven.

De uitnodiging vindt u hier.