Warme Stad Brugge nodigt uit

De stad Brugge, Logo Brugge-Oostende, VIGeZ, het Fonds GavoorGeluk, KU Leuven Lucas en heel wat lokale partners uit de jeugdsector en de sector van de geestelijke gezondheidszorg, hebben zich de afgelopen maanden ingezet om het project Warme Stad Brugge vorm te geven. Een project dat door middel van universele preventie de geestelijke gezondheid en de veerkracht van kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de stad wil bevorderen.

Na een periode van hard werken is Brugge klaar om de doelstellingen voor Warme Stad Brugge officieel voor te stellen in een feestelijk kader op een 'Warm Aperitief' op donderdagavond 16 februari in de Gotische Zaal van het Brugse stadhuis.

Er zijn verschillende sprekers onder wie de bezieler van het project, Jan Toye, en Binu Singh, kinder- en jeugdpsychiater aan de KU Leuven. Naast de officiële onthulling van de Warme Stad-mascotte, Warme William, is er ter afsluiting tijd voor muziek van Milky Way Monkey’s en een hapje en een drankje.

Concreet:
Donderdag 16 februari 2017
van 19u tot 22u30
Gotische Zaal, Stadhuis Brugge, Burg 12, 8000 Brugge.

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren is de boodschap via de Dienst Welzijn van de stad (naam, organisatie + aantal personen).